Home
Geschiedenis
Contact
Statuten
Ledenvergadering
 Cursus aanbod
Basiscursus
Herhalingslessen
AED Training
EHBO bij Kinderen
Jeugd EHBO
Lid worden
Interessante links
Sponsoring

AED-cursus: Automatische Externe Defibrillator


Regelmatig zie je op openbare plekken of in gebouwen een AED hangen; een Automatische Externe Defibrillator. Daarmee kun je mensenlevens redden. Maar weet jij eigenlijk wel wat je moet doen? Hoe werkt reanimeren? En zou eigenlijk niet iedereen het gewoon moeten kunnen? 

In deze reanimatietraining leer je dat iedereen kan reanimeren. Als je maar durft. Na afloop van deze cursus reanimatie durft u in noodgevallen in te grijpen!


De AED cursus kun je volgen vanaf 16 jaar. De groepsgrootte bestaat uit ongeveer 10 personen. De cursus bestaat uit 1 dagdeel van 3 uur. Na het succesvol afronden van de cursus krijg je het certificaat Reanimatie & AED. Om het certificaat geldig te houden, dient u 1x per jaar een herhalingsles te volgen. Deze kunt u uiteraard ook binnen onze vereniging volgen.

Volg bij ons de AED-cursus!

De kosten voor de AED-cursus bedragen: €42,50.

 

Heeft u belangstelling voor de AED-cursus of wilt u meer informatie over de cursus krijgen? Neem dan contact op via: secretariaat@ehboaduard.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u ons sponsoren, dan kan dat ook doormiddel van online bestellingen via Sponsorkliks.

Het kost u niets extra en wij krijgen commissie, op de door u aangekochte producten.  Klik op onderstaande link  om via sponsorkliks te kopen bij uw favoriete webwinkel en de ehbo vereniging in Aduard te steunen.

      http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=4551